Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- شهردار تهران گفت: طرح شهید سلیمانی در سرا‌های محله برای مقابله با بیماری ویروس کرونا، با همکاری شهر سالم و حوزه اجتماعی بسیار تاثیر گذار است و این فرصت را نباید از مردم تهران گرفت.
به گزارش خبرگزاری آریا، حناچی در نشست خبری در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره ملک اقدسیه، توضیح داد: واجد ارزش و شرایط بودن یک اثر، ثبت ملی بودن آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید اثری زیبا باشد، اما فروخته شدن آن به معنای تخریب نیست. مدیریت شهری طبق مأموریت‌های خود ممکن است که صد‌ها ملک بفروشد و صد‌ها ملک هم خریداری کند.
وی گفت: مدیریت شهری روی آثاری که ثبت ملی هستند، حساس است. تعداد آثاری که شهرداری تهران آن را مرمت و به ثبت ملی رسانده، کم نیست. باید سلیقه شخصی از بحث قانونی جدا باشد. اقدسیه ملک فاخری است، اما ثبت ملی نیست و مربوط به دوره معاصر می‌شود.
حناچی در پاسخ به سوال خبرنگاری، درباره موضوع آتش سوزی کلینیک سینا اطهر و پرونده‌ای که در این باره در جریان است، گفت: مسأله تبدیل ساختمان‌های مسکونی به مطب ریشه قانونی دارد و مطب‌های پزشکی می‌توانند در ساختمان‌های مسکونی دایر شوند. حتی در دهه 50 خانه‌های ویلایی به مطب اختصاص داده می‌شد و در سال 65 این قانون اصلاح و بحث ایجاد مطب‌های پزشکی و و حرف وابسته در آن مطرح شد و نتیجه آن وجود دی کلینیک‌ها در ساختمان مسکونی است. او افزود: در این باره پرونده گزارش تخلفات برای ریاست جمهوری رفته بود و از سوی متهمان توضیحاتی صادر شد و خبر مربوطه درباره رای بدوی بود و در تجدید نظر این رای تایید یا رد می‌شود و هنوز رای قطعی صادر نشده است.
حناچی در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره میزان ضرر و زیان شهرداری در شرایط کرونایی گفت: این میزان در حوزه‌های مختلف متفاوت و در حوزه حمل و نقل به صورت ماهانه 100 میلیارد تومان است. در حمل و نقل عمومی میزان مسافران حتی در شرایط عادی به دوران قبل از کرونا برنمی گردد. مثلا در اتوبوسرانی تعداد مسافران در هر روز دو میلیون و 400 هزار نفر بوده که اکنون به یک میلیون و 100 نفر رسیده است.
او افزود: در مترو نیز شرایط تقریبا همین گونه است. علاوه بر این رقمها، 1200 مرکز سازمان ورزش تعطیل هستند و حتی در این بخش شهرداری همچنان حقوق و دستمزد جاری را نیز پرداخت می‌کند. در کلان شهر‌های دنیا، شهرداری‌ها رقم‌های سنگینی از دولت‌ها دریافت کردند، اما در شهرداری تهران هیچ رقمی دریافت نکردیم و تلاش کردیم که کمک‌هایی نیز انجام دهیم.
شهردار تهران در پاسخ به سوال خبرنگاری هم گفت: ما در این دوره از مدیریت شهری نه خرابه‌ای را تحویل گرفتیم و نه شهر کاملا آبادی تحویل دادیم. تلاش کردیم راهبرد‌ها را تغییر و برنامه‌ها در امتداد شعار تعریف کنیم البته مدیران قبلی نیز تلاششان این بوده که وضع را بهتر کنند. اما تلاش ما در راستای آمال و آرزو‌های های ما بوده و این موضوعی است که می‌توان در باره آن بحث کرد.
حناچی درباره عملکرد معاونت امور فرهنگی و اجتماعی گفت: شهرداری در حیطه وظایف خود اختیارات و مسیولیتی را باهم دارد مثلا در شکل دادن فضای سبز، شهرداری هم متولی است و هم تصمیم گیرنده. اما در حوزه فرهنگی و اجتماعی نمی‌توان گفت همه اختیارات و مسئولیت‌ها با معاونت فرهنگی اجتماعی است، در واقع شهرداری در حوزه فرهنگی و اجتماعی نه همه اختیارات را دارد و نه همه مسئولیت‌ها متوجهش است اما؛ اینکه شهرداری با نگاه اجتماعی و فرهنگی به مسائل بپردازد قطعا کم عارضه‌ترین است.
شهردار تهران درباره تبلیغات شهری نامزد‌های ریاست جمهوری توضیح داد: شهرداری در این زمان مانند سال‌های گذشته کار‌های مربوط به تبلیغات محیطی را ساماندهی می‌کند. درباره تبلیغات ریاست جمهوری هم، چون موضوع ملی است، اگر درخواست شود عادلانه و با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، شرایط را برایشان فراهم می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: طرح شهید سلیمانی شهردار تهران ثبت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۸۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان این که ۴۴درصد از بافت این محله فرسوده است، اظهار داشت: علی‌رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، به دلیل ریزدانگی، نزدیک به ۱۰۰فقره پروانه نوسازی بافت فرسوده در این محله صادر شده است.

به گزارش ایلنا، عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان این که شهرداری در روز‌های اخیر به‌خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مساله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کما این که در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته‌اند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس محله جوادیه در حال ریزش است، تصریح کرد: تجمع ده‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین درخواست‌های مردم محله جوادیه شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آن‌ها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه‌آهن است که هیچ‌یک به مسئولیت شهرداری بازنمی‌گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برآورد ۲۱۸ میلیارد تومانی برای تونل بلوار شهید کبیری
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • تقدیر شهردار گناباد از مجموعه مدرسه فنی حرفه ای شهید عباسپور
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است