Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ تهران، تورج فرهادی در نشست با شورایاران محله‌های منطقه ۶ تهران، با اعلام این خبر گفت: در سال جاری، ۴ فضا برای راه‌اندازی همراه‌سرای بیماران بستری در بیمارستان‌های محدوده مرکزی تهران مشخص کردیم که توسط خیرین آماده‌سازی می‌شود.

شهردار منطقه ۶ تهران اظهار کرد: در حال مذاکره با ارتش هستیم تا در قسمتی از پادگانی که در باقرخان قرار دارد، تعداد قابل توجهی سوئیت ۲۵ متری به عنوان همراه سرا ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این همراه سرا برای استقرار موقت همراهان بیمارانی که در بیمارستان امام خمینی و همچنین مهدی کلینیک بستری می‌شوند، مناسب است.

وی افزود: همچنین یک ملک ۱۸۰۰ متری به همراه یک سوله در اختیار یکی از خیران که استاد دانشگاه تهران است قرار گرفته است تا به عنوان همراه سرا آماده‌سازی شود. یک ملک ۱۰۰۰ متری نیز از بنیاد مستضعفان گرفته‌ایم و با همکاری خیرین در حال تبدیل آن به همراه سرا هستیم.

فرهادی ادامه داد: اطراف بیمارستان فاطمه الزهرا و محب کوثر و خیلی بیمارستان‌های دولتی نظیر شریعتی را خالی می‌کنیم و همراه سرا ایجاد خواهیم کرد.

شهردار منطقه ۶ تهران در بخش دیگر سخنانش، لازمه موفقیت مدیریت شهری در طرح‌ها و اقدامات خود را جلب مشارکت و همراهی مردم دانست و گفت: جلب همراهی معتمدین مردم، گام اول همراه‌سازی شهروندان با طرح‌ها و برنامه‌های شهری است. بنابراین شورایاران و نمایندگان و معتمدین مردم در محلات حذف‌شدنی نیست و هر مدیری در هر دوره‌ای بخواهد با این ظرفیت مقابله کند، به ضرر خودش عمل کرده و به نتیجه‌ای هم نخواهد رسید.

وی با تاکید بر اینکه شهرداران نواحی بازدیدهای میدانی خود را با حضور نمایندگان شورایاری‌ها انجام دهند، اظهار کرد: حفظ ارتباط شهرداران ناحیه‌ها و معاونت‌های شهرداری منطقه با شورایاران، به عنوان یک موضوع مهم در ارزیابی مدیران مدنظر قرار دارد.

فرهادی با تاکید بر همدلی و هم‌افزایی شورایاران برای پیشبرد طرح‌هایی نظیر طرح کاهش پسماند (کاپ)، گفت: اجرای طرح کاپ موجب انتفاع عمومی مردم و کاهش آسیب و آلودگی محیط زیست می‌شود. بنابراین از همه دبیران شورایاری و معتمدین مردم که منتخب مردم هستند، می‌خواهیم که هر زیرساختی برای اجرای بهتر طرح کاپ نیاز است، اعلام کنند و نگذاریم این طرح شکست بخورد.

شهردار منطقه ۶ تهران همچنین در ارتباط با مبالغ انباشته قبوض برق و آب سرای محلات، گفت: با وزارت نیرو توافق کرده‌ایم که از این پس، سرای محلات را به عنوان فرهنگی بشناسند و نه تجاری. به این ترتیب و با سایر رایزنی‌هایی که صورت گرفته است، مشکلات سرای محلات کمتر خواهد شد.

کد خبر 579904 برچسب‌ها منطقه ۶ شهرداری تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۶ شهرداری تهران منطقه ۶ تهران سرای محلات همراه سرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۱۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد با خود شرکت‌ها است و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم.

مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون قرارداد‌های کارکنان اظهار داشت: ما از سال ۸۵ جذب مستقیمی از سمت شرکت واحد و یا شهرداری تهران نداشتیم. تمام استخدام‌های رانندگان مربوط به پیش از سال ۸۵ و در حوزه کارگری است.

وی افزود: با تدابیر و برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفت، از طریق شرکت‌های مختلف مانند حامیان و هادیان در قالب حجمی استخدام شده‌اند. یعنی این افراد قرارداد مستقیم با شهرداری ندارند و حقوقشان را بر اساس قانون کار دریافت می‌کنند و بر اساس آن کار می‌کنند. تمامی افراد نیز با علم بر این موضوع شروع به کار کرده اند.

وی تصریح کرد: اگر تفاوتی بین نیرو‌های شرکت واحد و الان است، مربوط به ماقبل سال ۸۵ است.

علیزاده در رابطه با قرارداد‌ها اذعان داشت: شرکت‌های حامیان و هادیان شرکت خصوصی محسوب نمی‌شوند، بلکه این‌ها شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران هستند. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، خودمان به آن رسیدگی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در رابطه با شرکت‌های خصوصی گفت: ما با ۱۶ شرکت خصوصی همکاری میکنیم و قرارداد داریم. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، مسئولیت رفع آن با مدیرعامل‌های بخش خصوصی است.

وی افزود: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد نیز با خود شرکت‌ها است؛ و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم که بر اساس سیاست‌های ما به مردم خدمات رسانی کنند، چه تعداد اتوبوس بیاورند و در چه قالبی خدمت کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • انجام چهار عملیات مردم یاری توسط بالگرد‌های پایگاه هوانیروز
  • انجام ۴ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود
  • آغاز احداث متروی رباط کریم
  • احداث متروی رباط کریم؛ اجرای طرح بعد از تملک اراضی
  • حفظ چنار ۸۰ ساله در پروژه احداث سرای محله باغ فردوس | ببینید چطور گوهر سبز در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • آغاز احداث مترو رباط کریم در امتداد خط یک مترو
  • آغاز احداث مترو رباط کریم