Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامیاب گفت: زمامی طرح‌های فرهنگی کانون شهید مطهری بابل با خضور بیش از ۱۰۰ نفر اجرا می شد،اما اوضاع بد اقتصاد به همه حوزه‌ها ضربه وارد کرد و مساجد ما خلوت شدند، وجوانان در قلیان سراها با موبایل بازی می‌کنند.

«محمدرضا کامیاب» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، در خصوص طرح شنبه‌های کتاب بیان کرد: هدف ترویج مطالعه برای قشر خاکستری جامعه است، ولی ساماندهی و توجیه و شبکه‌سازی جذابی نداشت و حامی نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری شهید مطهری مسجد خراسانی رودگر محله شهرستان بابل افزود: یکی از کارهایی که انجام می‌دهیم تشکیل تیم مسابقه کتابخوانی است، در راستای این طرح طرح های «هر خانه یک هدیه کتاب» به این صورت که کسانی که کتاب داشتند به کسانی که نداشتند هدیه می دادند،اجرا شد که ۱۰۰ جلد کتاب با این طرح وقف کتابخانه مسجد شد‌.

 

کامیاب تصریح کرد: با توجه به فضای غم انگیز کرونا و محدودیت برگزاری برنامه های فرهنگی در مساجد، اعضای کانون فرهنگی هنری شهید مطهری کار خود را در بحث ترویج کتابخوانی ادامه می دهند، پیگیر معرفی کتاب در فضای مجازی هستیم، حدود ۱۰ کلیپ برای ۱۰ هفته تهیه کردیم و پخش کردیم.

 

وی با بیان اینکه در ایام گذشته قبل از شیوع کرونا، مسجد رودگر محله شهرستان بابل به جهت حضور جوان تر ها فعالیت های خوبی در عرصه های فرهنگی هنری داشت و با توجه به شیوع این ویروس منحوس فعالیت این مسجد با محدودیت هایی مواجه شد، اظهار کرد: از سال ۹۲، تیم‌های مختلف در حوزه‌های فرهنگی، هنری، دینی، آموزشی و... 7- ۱۰ نفره دانشجویی و مسجدی در کانون فرهنگی هنری شهید مطهری فعالیت می کنند و اکنون تا مهار کرونا فعالیت این تیم ها بیشتر غیر حضوری شده است.

 

این فعال مسجدی عنوان کرد: یک سری از کتاب ها گران است، اقتصاد کشور ما فلج است ما هر چقدر هم در خصوص کتاب صحبت کنیم طرف در معیشت خود مانده است چه کند.

 

وی یادآور شد: یک زمامی طرح‌های فرهنگی داشتیم بیش از ۱۰۰ نفر را درگیر می‌کردیم، ولی اقتصاد به همه حوزه‌ها ضربه وارد کرد نتیجه این شد که مساجد ما خلوت شدند، فعالان دستشان از نیرو خالی شد، جوانان متاسفانه به جهت کم رنگ شدن برنامه های فرهنگی، در قلیان سرا با موبایل بازی می‌کنند.

 

کامیاب به فعالیت کانون شهید مطهری بابل درحوزه تئاتر و نمایش‌های صحنه ای اشاره کرد و گفت: محرم امسال با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی نمایش «سفینه نور» به همت بچه های مسجد خراسانی رودگر محله بابل روی صحنه رفت.

 

وی اذعان کرد: این نمایش با ماجرای مکه تا شام و با جلوه‌های ویژه خاص منشوری از نور با استقبال خوب مردم مواجه شد.

 

این فعال فرهنگی و مسجدی در پایان اظهار کرد: مهم‌ترین چیزی که می‌تواند دلگرمی باشد حمایت مسئولان است، این روزها سربازان جبهه فرهنگی در سنگر مسجد و به صورت خودجوش و بدون چشم داشت در این عرصه فعالیت دارند اما احساس می‌کنم برخی از فرماندهان ما این سربازان را نمی‌بیند در حالی که سربازان نیاز به حمایت دارند.

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: شنبه های کتاب اوضاع بد اقتصادی جبهه فرهنگی محرم کرونا تئاتر فرهنگی هنری شهید مطهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۰۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از انسداد ۱۲۸ تار نمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی خبرداد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی با اشاره به اقدامات شناسایی و کنترلی در فضای مجازی در راستای مبارزه با قاچاق وجرائم اقتصادی عنوان داشت: بیش از ۲۵۶۰ نفر ساعت پایش، کنترل و رصد در فضای مجازی پیرامون پی جویی جرائم اقتصادی، کالای قاچاق و جرائم گمرکی توسط کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی در اسفند ماه سال گذشته انجام شد.

وی عنوان داشت: در اسفندماه سال گذشته با تلاش کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال ۳۰۶ تارنمای فعال در بستر اینترنت که در زمینه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم مربوط به حوزه گمرک فعالیت داشتند شناسایی و مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به شناسایی و رصد ۲۲۸ تارنما و صفحه فعال در بستر اینترنت که اقدام به تبلیغ و فروش کالای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، الکترونیکی و ماهواره ای، قطعات و لوازم یدکی، مواد شیمیایی و پتروشیمی، پوشاک و البسه قاچاق می‌کردند، گفت: در اسفند ماه سال گذشته ۷۸ تارنماو صفحه فعال در بستر اینترنت که در حوزه جرائم اقتصادی از جمله اخلال در بازار ارز، قمار و پولشویی، دارو‌های غیر مجاز فعالیت داشتند شناسایی و از فعالیت آن‌ها جلوگیری شد.

سردار رحیمی با اشاره به انسداد ۱۲۸ تار نما و صفحه متخلف در فضای مجازی که در حوزه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم گمرکی فعالیت داشتند، گفت: به منظور پیشگیری از وقوع برخی تخلفات و جرایم محتمل در حوزه فضای سایبری ۶ نفر از مدیران صرافی‌های که دارای تراکنش مالی بالایی در حوزه رمز ارز بودند با هدف ساماندهی وضعیت رمز ارز احضار و موارد لازم با آن‌ها مطرح شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره اینکه فضای سایبری توسط معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا رصد می‌شود، عنوان داشت: به منظور مقابله با اخلال گران اقتصادی در فضای سایبری ۲۴ پرونده قضایی برای گردانندگان صفحات متخلف در فضای مجازی تشکیل و ۲۷ نفر از مجرمین فعال (پیرامون قاچاق و جرائم اقتصادی) دستگیرشدند.

دیگر خبرها

  • تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی در خصوص فضای مجازی
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • صبا آذرپیک به ۲ سال حبس قطعی و ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شد
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی